OSMANİYE / KADİRLİ - Yukarı Bozkuyu Ortaokulu

Yukarı Bozkuyu Ortaokulu

Adres
YUKARIBOZKUYU KÖYÜ YUKARIBOZKUYU KÜME EVLERİ YUKARI BOZKUYU ILKOKULU ORTAOKULU BLOK NO: 13 KADİRLİ / OSMANİYE
Vizyon
Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve halkına karşı sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, öğrenciler yetiştirmektir..
Misyon
Eğitim öğretim faaliyetini sürdüren bir ortaokul olarak; Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, Okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, Üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, Birbirlerine karşı saygılı, çalışkan, ahlaki değerleri yüksek, çağdaş ve demokratik öğrenciler yetiştirerek; çevreyi etkileyerek, topyekun değişim ve kalkınma sağlamak.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Saatler
Okulumuzda eğitim faaliyetleri sabah 08.30´da başlar. 11.40´da öğle arası verilir, 1,2,3,4. sınıflar 13.10´da derse başlar, öğleden sonra 14.40´da dersler sona erer.
Kaloriferli
Kadirli ilçe merkezine köy minibüsleri sabah ve akşamüstü yolcu taşımaktadır.
Yerleşim yeri köydür.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Kadirli ilçe merkezine 12 Km olup yolu asfalttır. Okulumuz Osmaniye il merkezine 35 Km olup 1 Km´si stabilize, 34 Km´si asfalttır.