OSMANİYE / KADİRLİ - Yukarı Bozkuyu Ortaokulu

May

Okulumuza oyun parkı yaptırdık. Çocuklar Mutluluk Giysin Derneği aracılığıyla KİMTEKS KİMYA tarafından çocuklarımız oyun parkı hediye edilmiştir. Çocuklar Mutluluk Giysin Derneği Başkanı Tuğba DOĞAN'a, KİMTEKS KİMYA ya ve Okul Müdürümüz Abdulhakim HAZIR a desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

May

8. Sınıf öğrencilerimiz için Kadirli Kaymakamımız Sayın Vehbi BAKIR öncülüğünde El Ele Birlikte, Başarılı Geleceğe projesi kapsamında LGS simülasyon deneme sınavını yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Her şey çocuklarımız için.

May

Kadirli Kaymakamımız Sayın Vehbi BAKIR öncülüğünde yürüttüğümüz El Ele Birlikte, Başarılı Geleceğe projesi kapsamında okulumuzda yapmış olduğumuz etüt. Emeği geçen herkese teşekkürler.

May

Öğrencilerimizin farkındalığını artırmak ve örtük öğrenmelerini sağlamak amacıyla koridorlarımıza reimler çizdirdik. Resimleri çizen Resim Öğretmeni Şeyma ZİYAN a ve projemizde destek olan Okul Müdürümüz Abdulhakim HAZIR a teşekkür ederiz.

May

Ana Sınıfı Öğrencilerimize doğa sevgisi kazandırmak ve ürün yetiştirme sorumluluğu vermek amacıyla  domates fidesi ektik. Öğrencilerimize ve Ana Sınıfı Öğretmenimiz Büşra ÇİVİLİ ye teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuza Voleybol ve Baketbol sahası yaptırdık. Bu çalımamızda bize destek olan, fikirleriyle okulumuza yön veren, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Köylümüz Milli Eğitim Bakanlığı'nda Şube Müdürü Muzaffer ÖRTLEK e, eğitime koşulsuz destek veren Kadirli Kaymakamımız Sayın Vehbi BAKIR a, Yukarı Bozkuyu Muhtarımız Selahattin DEVECİ ye, Demiralay Yem Sahibi Ali DEMİRALAY a, Deveci Zeytin Yağı sahibi Sebahattin DEVECİ ye, İş Adamı Türker ÖZ e, velimiz Yusuf BOZAT a ve Okul Müdürümüz Abdulhakim HAZIR a teşekkür ederiz.

Nis

Ramazan ayı boyunca yapmış olduğumuz etkinliklerde başarı gösteren öğrencilerimize ödüllerini  verdik. Okuldaki çalışmalarından dolayı  din kültürü öğretmenimiz Emine Canbaz a okul müdürümüz  Abdulhakim HAZIR tarafından plaket verildi. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Nis

21 MART NEVRUZ BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.